Joulun paras lahja

 

Ihanaa, saimme sittenkin valkoisen joulun! Lumella on valtava vaikutus omaan joulutunnelmaani. Hetken se ehti jo olla kateissa, mutta kun lumi tällä viikolla tuli ja jäi, joulumieleni sai uutta potkua.

Lumen lisäksi toteutui toinenkin toiveeni: lapsemme on toipumassa borrelioosista ja hän saa viettää joulua terveenä ja iloisena omana itsenään.
 
 
Olin toista kuukautta huolesta heikkona, kun oudot oireet piinasivat tavallisesti niin reipasta ja toimeliasta poikaa ja ajoivat hänet pahimmillaan vuoteen omaksi. Onneksi kolmen viikon antibioottikuuri teki tehtävänsä ja lapsen kunto kohenee päivä päivältä. Huoleni ja murheeni ovat väistyneet, ja olen päässyt nauttimaan joulun valmistelusta. 

Näin jouluna olen erityisen onnellinen ja kiitollinen lapsistani, miehestäni, perheestäni, terveydestä. Siitä, että meillä on oikeasti asiat tosi hyvin. Se on paras lahja, mitä voin saada.
 
 
 
Näiden kuvien myötä rauhoitun pikkuhiljaa joulun viettoon rakkaideni kanssa ja palailen sitten taas bloggailemaan. Ostin elämäni ensimmäisen kerran valkoisen joulutähden ja huomasin, että sehän onkin kaunis. Olin kuvitellut, etten tykkää joulutähdestä, mutta olin väärässä. 
 

Sain punaisen joulutähden katselemisesta lapsena yliannoksen, mutta valkoinen joulutähti on yllättänyt ja hurmannut minut kauneudellaan. Ihmiselle tekee hyvää välillä vähän tarkistaa ennakkoluulojaan, monessakin asiassa.

Yleensä hankin jouluksi valkoisen amarylliksen, koska se on lempikukkani. Niin tänäkin vuonna, mutta joulutähti tulee nyt hyvänä kakkosena. Uskon, että siitäkin tulee vakituinen joulukukkamme.

 
Haluan toivottaa sinulle oikein tunnelmallista, rauhallista ja onnellista joulua! Kiitos, kun olet kulkenut mukanani. Toivottavasti kohtaamme täällä blogissa jatkossakin.
 
 
 
 

 

0 Replies to “Joulun paras lahja

  1. Kiitos! Oli tosiaan paras lahja, mitä saatoin jouluksi toivoa. Borrelioosistahan ei tosin koskaan tiedä, jääkö se elimistöön piilottelemaan ja uinumaan… Mutta toistaiseksi kaikki on hyvin.
    Hyvää loppuvuotta ja onnellista uutta vuotta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.