Terkkuja Suomi-lomalta!

 

Kävipähän melkoinen mäihä. Olemme viettäneet koko kesän kotimaassa ensimmäisen kerran moneen kymmeneen vuoteen, ja sää on ollut yhtä aurinkovarma kuin Kreikan saarilla tai Kroatian rannikolla. Eipä ole tarvinnut sääkarttoja tutkailla. Joka päivä paistaa ja on lämmintä, tai pikemminkin helteistä.
 

Olemme reissailleet rakasta kotimaata pitkin ja poikin maalla ja merellä – pesäpallon, frisbeegolfin, tanssin ja veneilyn merkeissä. Samalla olemme kehittäneet uuden harrastuksen, uimarantahyppelyn: koetamme käydä uimassa aina uusilla rannoilla. Laskeskelin, että olen uinut tänä kesänä noin 20 eri paikassa, niin meressä kuin järvissäkin. Kuinkahan monella kymmenellä pesiskentällä tai frisbeegolf-radalla lapset ovat pelanneet ja heitelleet?

 

Suomi on hieno maa. Ei oikeastaan ole väliä, minne menee – aina on kaunista. Eniten rakastan valoisia kesäiltoja ja upeita auringonlaskuja. Tunnelma on suorastaan taianomainen auringonlaskun aikaan merellä tai kun ajelen valoisassa kesäyössä lavatansseista kotiin.
 
Kotimaan kesästä saattaa tulla meille tapa. Paremmin täältä raaskii lähteä reissuun pimeään vuodenaikaan. Ainoa asia, mitä ulkomaan matkoilta kaipaan, on ilmastointi.
 
Valoisaa kesän jatkoa sinulle! 
ps. Palailen pian taas varsinaisiin koti- ja sisusteluaiheisiin. Keittiöremppakin odottaa…

 

 

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *