Vastaa blogin lukijakyselyyn – voita upea Eva Solon termosmuki

Hymyilevä koti -blogini on jo viisi ja puoli vuotta vanha! Olen kirjoittanut tänne näiden vuosien aikana parisataa postausta, joista osa on ollut enemmän, osa vähemmän luettuja. Kävijöitä tupsahtelee melko tasaiseen tahtiin, ja tilastojen mukaan suurin osa tulee blogiini jonkun hakukoneen, kuten Googlen, kautta. Olen iloinen, että sinäkin olet löytänyt tiesi tänne.

Bloggaaminen on välillä aikamoista arvuuttelua. Kirjoitan postauksen ja lähetän sen internetin syövereihin, mutten tiedä koskaan varmasti, kuka sen löytää. Ketä aiheeni kiinnostaa, vai kiinnostaako ketään? Saatan kirjoittaa intoa puhkuen aiheesta, joka ei sitten oikein saakaan vastakaikua. Toisinaan taas epäröin kirjoittaa jostakin aiheesta, koska ”ei se ketään kiinnosta”. Vastoin ennakko-oletuksiani juuri tuo postaus voikin olla kovin pidetty ja aiheuttaa varsinaisen lukijaryntäyksen.

Mistä aiheista sinä haluat lukea?

Arvuuttelemalla on vaikea saada luotettavaa tietoa siitä, keitä te lukijat olette ja mikä teitä kiinnostaa. Siksi päätin tehdä lyhyehkön lukijakyselyn ja kysyä mielipiteitänne suoraan. Blogia on hyvä kehittää ja uudistaa aika ajoin. Ulkoasua ja teknistä puolta uudistin kaksi vuotta sitten, kun siirsin blogini Bloggerista WordPressiin. Sisällön päivittämisen vuoro on nyt, ja siihen tarvitsen sinun apuasi.

Linkki kyselyyn on tässä ja postauksen lopussa. Vastaamalla voit osallistua kuvissa näkyvän, tyylikkään Eva Solo -termosmukin arvontaan. Jouduin avaamaan tuotepakkausta sen verran, että sain kuvattua mukin tähän. Onko Eva Solo sinulle tuttu merkki?

Tanskalaista muotoilua edustava Eva Solo valmistaa sisustus- ja keittiötuotteita, joissa yhdistyvät estetiikka, käytännöllisyys ja laadukkuus. Termosmuki pitää juoman lämpimänä tai kylmänä jopa kuusi tuntia. Muki sulkeutuu tiiviisti, joten sen voi huoletta nakata reppuun tai laukkuun. Avaaminen ja sulkeminen käy kätevästi yhdellä kädellä. Termosmukin tilavuus on 0,35 litraa ja se on konepestävä.

Vastaamalla autat

Lukijakyselyssä on nopeita rasti ruutuun -kysymyksiä sekä kysymyksiä, joihin voit vastata ja antaa palautetta mielesi mukaan lyhyesti tai pitkästi. Jokainen vastaus auttaa minua ymmärtämään teitä lukijoita paremmin. Haluan kehittää blogiani niin, että se tuottaisi sinulle ja muille lukijoille mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä.

Olet sitten satunnainen tai vakituinen kävijä blogissani, olisin hyvin iloinen, jos käyttäisit muutaman minuutin ajastasi vastaamiseen. Kysely on anonyymi, mutta voit toki esitellä itsesi – se olisikin mukavaa. Voit myös itse päättää, osallistutko arvontaan vai et.  Ohjeen löydät kyselyn lopusta.

Pidän kyselyn avoinna niin kauan kuin vastausinnostusta riittää ja kunnes olen saanut riittävästi vastauksia. Jos linkki on poistettu, kysely on suljettu. Siihen asti voit vastailla.

Oletko kiinnostunut kuulemaan kyselyn tuloksista? Jos olet, jätä kommentti tämän postauksen alle tai kyselylomakkeeseen. Jos yleistä kiinnostusta on, voin tehdä tuloksista jonkinlaisen koostepostauksen myöhemmin.

Kiitos jo etukäteen! Odotan innolla vastauksiasi. Tästä pääset lukijakyselyyn.

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

2 Replies to “Vastaa blogin lukijakyselyyn – voita upea Eva Solon termosmuki

  1. hei!

    itse vaihdan sisustusta vuodenaikojen mukaan.talven kun keräsin pois niin keltainen,valkoinen,musta ja harmaa astuivat jo toista vuotta perään esiin ottamaan kevättä ja kesää vastaan.kotonani on myös paljon bohotyyliä tyynyissä,huonekaluissa ja lampuissa ja pikkuesineissä.siihen en ole kyllästynyt laisinkaan.sisustustyylini on maalaisromanttinen omalla tvistillä.tykkään lukea ja seurata toisten koteja,olkoon millaisia tahansa.iloitsen jos saan niistä kotiin vinkkejä joita sitten toteutan.minulla on myös paljon isoja ja pieniä viherkasveja tunnelmaa luomaan.eli joo,tykkään katsella kaikenlaisia koteja <3!

    ystävällisesti Katja Kuokkanen

    1. Kiitos paljon kommentistasi ja ajatuksistasi. Kiva kuulla, että tykkäät lukea ja seurata sisusteluasioita ja iloitset vinkeistä. Itsekin olen saanut paljon ideoita muiden kodeista. Tuo sisustuksen vaihtelu vuodenaikojen mukaan on tuttua minullekin. Keväällä ja kesällä tykkään kevyemmistä väreistä ja syksyllä ja talvella kotona saa olla sitten tummempaa ja täyteläisempää. Mukavaa kevättalven jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *