Yhteistyöt

Kiinnostaako yritystäsi yhteistyöpostaus?

Oletko kiinnostunut yhteistyöpostauksesta blogissani? Teen blogissani yhteistöitä asumiseen, sisustamiseen, arkeen ja arjen hyvinvointiin liittyvien palveluiden ja tuotteiden tiimoilta.

Hyvin kirjoitettu, luova ja kiinnostava sisältö vahvistaa brändiäsi, lisää näkyvyyttäsi sekä houkuttelee ja ohjaa lisää asiakkaita sivuillesi. Olen kirjoittanut Hymyilevä koti -blogia jo vuodesta 2016 lähtien ja saanut kerättyä sen ympärille suuren joukon lukijoita. Uusia kävijöitä tulee varsinkin Googlen kautta tasaisena virtana. Valtaosa löytääkin blogini hakukoneiden kautta, mikä kertoo onnistuneesta hakukoneoptimoinnista.

Blogillani on vankka, vakiintunut asema, ja se on esimerkiksi listattu suomalaisten sisustusblogien top 10:een blogit.fi-sivustolla.  Jokainen tekemäni uusi postaus näkyy tuolla sivustolla ja kerää kävijöitä. Jaan yhteistyöpostauksia myös Facebook-ryhmissä ja omalla Instagram-tililläni, jossa minulla on useampi tuhat seuraajaa.

Olen ammattikirjoittaja ja takanani on pitkä ura erilaisten tekstisisältöjen tekijänä. Kirjoitan päätyönäni journalistisia tekstejä mediataloille, joten olen tottunut tekemään sujuvia, selkeitä, lukijaystävällisiä juttuja. Kiinnitän erityistä huomiota tekstin ja kuvien laatuun sekä hakukoneoptimointiin.

Jos haluat mieluummin blogipostauksen omille sivuillesi, sekin onnistuu.

Laadukas sisältö hyödyttää yritystäsi monin tavoin:

  • parantaa yrityksesi tunnettuutta, tukee brändiä ja lisää tietoisuutta asiantuntemuksestasi
  • tarjoaa tietoa ja aitoja kokemuksia yrityksesi tuotteista/ palveluista ja lisää luottamusta niitä kohtaan
  • ohjaa potentiaalisia asiakkaita sivuillenne
  • lisää oman sivustonne näkyvyyttä Google-hauissa.

Voit luottaa siihen, että teen, mitä lupaan, joustavasti ja tehokkaasti sovitun aikataulun puitteissa. Kannan blogiyhteistöistä yhtä suurta vastuuta kuin muistakin töistäni.

Kerron mielelläni, jos haluat kuulla lisää tai kaipaat tarkempaa tietoa blogini kävijätilastoista tai kohderyhmästä.

Olen tehnyt blogiyhteistyötä mm. VM Carpetin, Nettilamppu.fi:n, Keittiömaailman, Stalan, Damixan, Mora Armaturin, Polarian, Otsosonin, Innoluxin, Ilmalämpöpumppu.fi:n, Sokevan, Matto.fi:n, Okay Stylen, Heirolin, Polarin, Stepfixin, Utuan, Alpan, Lapuan Kankureiden, Laatukorun, Lenovon, MaMaTerrin, Trendcarpetin, Desenion, Catalinan, Cobellon, Sudion ja Gaston Lugan kanssa.

Teen yhteistöitä myös Sisustusilona-tililläni Instagramissa.

Ota yhteyttä!

sisustusilona (at) gmail.com

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!