Hurahdin kauniisiin Sudion kuulokkeisiin

Kaupallinen yhteistyö: Sudio

Meidän perheen nuoriso kulkee isot tai pienet luurit päässä pitkin päivää, ovatpa he sitten kotona tai muualla menossa. Itse olen käyttänyt langattomia nappikuulokkeita lähinnä vain lenkkeillessä.

Välillä olen miettinyt, että on-ear-kuulokkeet voisivat olla kätevät ja miellyttävämmät kuin korvaan tungettavat nappulat. En kuitenkaan ole aiemmin intoutunut hankkimaan sellaisia, sillä monet sankakuulokkeet näyttävät aivan kuulosuojaimilta, sellaisilta mikkihiirikuulokkeilta, tiedäthän. Ne ovat usein isoja, tummia ja mauttomia möhkäleitä, jollaisia en vain halua pitää päässäni.

Kun sain valkoiset Sudion Regent II -kuulokkeet käsiini, olin ihan myyty. Voivatko sankakuulokkeet oikeasti olla näin nätit ja tyylikkäät!

Ensivaikutelmani ei ole käytön myötä himmentynyt, päinvastoin tykkään kuulokkeista koko ajan enemmän. Siihen on monta syytä, joista kerron seuraavaksi. Postauksen lopusta löydät myös alekoodin.

Kauniit katsella

Turha sitä on kierrellä: ihastuin ensin Regent-kuulokkeiden ulkonäköön, kuten tuossa edellä jo totesinkin. Kuulokkeet ovat todella sirot ja mielettömän tyylikkäät. Muotoilulla on ainakin itselleni oikeasti iso merkitys. Kuinka paljon mukavampaa mitä tahansa esinettä on käyttää, katsella ja käsitellä, jos se ei ole vain käytännöllinen ja hyödyllinen, vaan lisäksi kauniisti muotoiltu. Sellaista katsellessa silmä lepää ja tulee iloinen mieli.

Helppo käyttää

Langattomat Regent-kuulokkeet yhdistetään puhelimeen kätevästi bluetoothilla. Yhdistäminen onnistuu todella näppärästi ja nopeasti. Puhelimesta kytketään bluetooth päälle ja painetaan kuulokkeiden keskimmäistä nappia, kunnes luurit ovat valmiit yhdistymään. Sitten vain valitaan puhelimen listaamista laitteista Sudio-kuulokkeet, ja yhteys on löytynyt.

Yhdistäminen kännykkään, kuten myös tietokoneeseen, on niin helppoa, että ihan naurattaa. Ei mitään säätöä, pähkäilyä tai tuskailua. Jatkossa puhelin löytää kuulokkeet automaattisesti. Kuulokkeet ovat yhteensopivat on Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Kuulokkeita on muutenkin helppo käyttää. Oikeanpuoleisessa kuulokkeessa on kolme pientä nappia, joita painelemalla laitetaan virta päälle ja pois, lisätään tai vähennetään äänenvoimakkuutta, kelataan eteen- ja taaksepäin ja hoidetaan puhelut. Nappulat ovat pieniä, joten niiden käyttö voi olla pikkuisen haastavaa, jos sattuu olemaan kynnettömät nakkisormet.

Hyvä äänenlaatu

Pelkällä kauneudella ei pitkälle pötkitä, kun kyse on kuulokkeista. Regent-kuulokkeiden juju on erinomaisessa ja tasaisessa äänenlaadussa, joka erottelee hienosti musiikin eri vivahteet. En ole huomannut äänessä mitään valittamista.

Olen käyttänyt kuulokkeita tähän mennessä lähinnä kotona. Koti- ja pihatyöt sujuvat kuin huomaamatta, kun on hyvää musaa tai muuta mukavaa kuunneltavaa. Sudio Regent -kuulokkeet toimivat bluetooth 4.1. -teknologialla, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää. Ei ole häiritseviä johtoja tiellä.

Kuulokkeiden kantavuus on 10 metriä, joten aika laajasti voin puuhailla yhteyden katkeamatta ja ilman, että tarvitsee kuljettaa kännykkää mukana.

Välillä tanssin kotona tunnin tai pari yhteen menoon luurit korvilla, enkä häiritse ketään muuta musiikillani. Nämä kuulokkeet ovat olleet suorastaan helpotus, kun en ole päässyt koronavirusaikana rakkaan tanssiharrastukseni pariin. Regenteissä on muuten myös se hyvä puoli, että ne ovat hienkestävät.

tuntuvat mukavilta

Regent-kuulokkeet ovat pehmeät ja tuntuvat hyvältä korvien päällä. Pään yli menevän sangan mitan saa näppärästi säädettyä omaan päähän sopivaksi. Kuulokkeet ovat myös kevyet: ne painavat vain 185 grammaa.

Jos kuulokkeita kuitenkin käyttää monta tuntia yhteen menoon, ne alkavat hieman painaa, kuten kuulokkeet yleensäkin. Toisaalta, se on vain hyvä muistutus siitä, että korvat tarvitsevat lepoa kuulokkeiden käytöstä.

Kulkevat kätevästi mukana

Valmistaja lupaa Regent-kuulokkeille jopa 24 tuntia toistoaikaa. Kuulokkeet saa taitettua kasaan, joten ne kulkevat kätevästi laukussa mukana. Jonkinlainen suojapussukka tosin olisi hyvä lisä.

Paketissa tulee latausjohdon lisäksi litteä aux-johto, joten kuulokkeita voi tarvittaessa käyttää myös johdon kanssa. Tuolloin ne ottavat virran kännykästä tai muusta yhdistetystä laitteesta eli kuulokkeet toimivat, vaikka et olisi ehtinyt ladata niitä. Itse käytän Regentejä yleensä bluetoothin kautta. Johdollisena voin käyttää niitä silloin harvoin, jos ja kun istun paikoillanija katson vaikka elokuvaa.

Sudiolla on muitakin kauniita ja laadukkaita kuulokkeita. Koodilla SISUSTUSILONA saat 15% alennuksen mistä tahansa Sudio-kuulokkeista heidän verkkokaupassa ja lisäksi ilmaisen toimituksen Suomeen.

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *