Nyt se löytyi: kaunis ja käytännöllinen luottoreppu

Kaupallinen yhteistyö: Gaston Luga

Laskimme viime viikonloppuna veneen vesille, ja olikin ihan loistosää siihen hommaan. Tai tarkemmin sanottuna mies hoiti veneenlaskun ja itse menin vain illalla ”tarkistamaan”, että vene on nätisti laiturissa.

Nappasin mukaan uuden Clässic-reppuni, sillä minähän kuljen repun kanssa arkisin (melkein) joka paikkaan, töihin, kauppaan ja asioille, salille, jumppaan, pyöräilemään – retkistä ja matkoista puhumattakaan. Reppu on vain niin näppärä: sen voi heittää selkäänsä ja unohtaa. Kädet jäävät vapaiksi ja on paljon rennompaa kulkea kuin laukku kädessä tai olalla.

Itselläni on ollut haasteita löytää kivaa luottoreppua – sellaista, joka olisi kaunis ja käytännöllinen ja sopisi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Retkeily- ja urheilureput ovat kyllä käytännöllisiä ja mukavia kantaa, mutta ne ovat usein aika värikkäitä, sporttisia ja jykeviä ja niissä on itselleni tarpeettomia vyötäröremmejä ja muita roikkuvia härpäkkeitä. Kauniit, tyylikkäät reput puolestaan ovat usein liian pieniä tai muuten epäkäytännöllisiä, huonoja kantaa, eivät pysy kunnolla kiinni tai niissä ei ole tarpeeksi taskuja.

Senpä takia olin ja olen tosi iloinen, kun löysin Gaston Lugan reput ja pääsin vieläpä tekemään yhteistyötä tämän ruotsalaisen brändin kanssa. Tukholmassa sijaitsevan yrityksen reput valmistetaan vahvoista ja kestävistä materiaaleista, kuten puuvillakankaasta, metallisista soljista ja vegaanisesta nahasta. Repuissa on siisti, yksinkertaisen kaunis ja virtaviivainen muotoilu, josta tykkään kovasti.

Gaston Lugalla on useita kivoja reppumalleja. Oli vaikea valita, mutta pähkäilyjen jälkeen päädyin tilaamaan itselleni musta-ruskean Clässic-repun, joka on sekä kaunis että käytännöllinen. Eipähän tarvitse tinkiä kummastakaan toiveestani.

Clässicin ulkoasu on tyylikäs ja huoliteltu ja repussa on kivoja yksityiskohtia. Ulkopuolella on pieni vetoketjullinen etutasku ja selkäpuolella piilotasku, jonne on helppo sujauttaa vaikka lompakko tai avaimet. Sisällä on pehmustettu tasku, johon mahtuu iPad tai pieni kannettava tietokone.

Kokonaisuus on kaunis ja käytännöllinen. Olkahihnat ovat säädettävät ja repussa on myös tukeva kantokahva, josta sitä on helppo kantaa kädessä. Pohjassa on metalliset nystyrät, joiden päällä reppu pysyy hyvin pystyssä.

Matkahuolto toi Clässicin muutamassa päivässä tilauksen tekemisestä. Gaston Lugalta onkin kiva tilata tuotteita, sillä firma tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen, myös Suomeen. Lisäksi repputilaukseen lisättiin veloituksetta Plånkan-korttikotelo, jonka arvo on 39 euroa. Kyseessä on rajoitettu erä, joten en tiedä, kauanko noita lisätuotteita riittää. Mutta olen kuullut muiltakin, että he ovat saaneet jotakin ekstraa, mikä on kyllä kiva tapa huomioida asiakasta.

Kun sain Clässicin käsiini, se oli pienempi kuin miltä se verkkokaupan sivuilla näytti. Hyvä niin. Reppu on siro eikä näytä massiiviselta, vaikka on tilavuudeltaan 15 litraa ja vetää tarvittaessa sisäänsä yllättävän paljon tavaraa. Reppuun mahtuu jopa pienen viikonloppulomasen tavarat, testattu on. Puolitäytenä se näyttää ehkä näteimmältä, ja sellaisena sitä useimmiten kuljetankin. Tämä reppu on kyllä jokapäiväiseen käyttöön suunniteltua skandinaavista muotoilua parhaimmillaan.

Nyt sinullakin on hyvä tilaisuus hankkia Gaston Luga -reppu. Saat blogini lukijana 15 prosentin alennuksen kaikista heidän tuotteistaan koodilla SISUSTUSILONA. Jos repun hankinta on yhtään ajankohtainen, käy ihmeessä kurkkimassa heidän verkkokaupassaan.

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *