Voiko vaasilla olla elinikäinen takuu? Näköjään voi!

Tuote saatu: Mastermark Brands

Montako vaasia nainen tarvitsee? Monta, jos minulta kysytään. Varsinkin, jos olet kaltaiseni kukkien ystävä, tarvitset erilaisia vaaseja erilaisille ja erikokoisille kukille ja kimpuille. Itse hankin vaaseja kuitenkin harkiten. Niiden tulee olla kauniita ja laadukkaita ja kestää aikaa ja käyttöä. Sellainen on uusin vaasini, jolla on elinikäinen takuu. Katso tästä, millainen on vaasi, jolle valmistaja uskaltaa antaa tuollaisen takuun.

Montako vaasia nainen tarvitsee? Monta, jos minulta kysytään. Varsinkin, jos olet kaltaiseni kukkien ystävä, tarvitset erilaisia vaaseja erilaisille ja erikokoisille kukille ja kimpuille.

Ihastun vaaseihin helposti, mutta koetan pitää niiden määrän kotona maltillisena. Haluan, että suurin osa maljakoistani on käytössä eikä kaapissa pölyttymässä. Laskeskelin, että tällä hetkellä meillä on noin tusinan verran vaaseja. Hankin uusia harkiten ja välillä laitan vanhoja kierrätykseen.

Olen malttanut olla viimeiset kaksi vuotta ostamatta kotiin yhtään uutta maljakkoa. Nyt kokoelmani on täydentynyt suloisella pikkuvaasilla, johon sujahtaa sievästi yksi ruusu, muu leikkokukka tai pari ohutvartista luonnonkukkaa. Tällainen kapea, pieni, yhden tai kahden kukkasen vaasi minulta on tähän asti puuttunut.

Uusin vaasini on tanskalaisen design-yrityksen, Lind DNA:n suunnittelema ja valmistama Silhouette 120. Vaasi sopii täydellisesti periaatteeseeni: hanki harkiten, kestävää, laadukasta ja sellaista, josta todella tykkäät.

Kaunis kukkien kanssa ja ilman

Silhouette on valmistettu käsityönä kokonaan teräksestä ja päällystetty mustalla jauhemaalilla. Teräs on materiaalina kestävää ja arvokasta – sen huomaa sekä vaasin painosta että hinnasta.

Silhouette näyttää sirolta, mutta se painaa huomattavasti enemmän kuin vastaavat maljakot yleensä. Vaasi on 12 cm korkea ja halkaisijaltaan 4,2 cm, mutta se seisoo jykevästi paikoillaan. Ei ole vaaraa, että se kupsahtaisi kumoon. Maljakon sisällä on pieni irrotettava lasiputki, joka tekee vaasista viimeistellyn.

Käytännöllisyyden lisäksi Silhouette on yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Tykkään sen eleettömän tyylikkäästä ja linjakkaasta muotoilusta. Pitkä ja kapea kaula pitää kukat hyvin pystyssä. Pikkuvaasi näyttää nätiltä ihan sellaisenaankin ilman kukkia. Tyhjänä pidän sitä usein asetelmassa olohuoneen senkin päällä muiden lempparimaljakoideni rinnalla.

Elinikäinen takuu

Tiedätkö, mitä? Silhouette-vaasilla on elinikäinen takuu! En ole ikinä ennen kuullut, että maljakolla olisi noin pitkä takuu. Elinikäinen takuu kertoo siitä, että valmistaja luottaa tuotteensa kestävyyteen, laatuun ja designeen.

Takuu kattaa tuotannossa tapahtuneet virheet. Se ei luonnollisesti kata vahinkoja tai vaurioita, jotka johtuvat esimerkiksi tuotteen vääränlaisesta, epätarkoituksenmukaisesta käytöstä. Valmistajan elinikäinen takuu astuu voimaan, kun rekisteröit tuotteesi Lind DNA:n verkkosivuilla 30 päivän kuluessa ostopäivästä.

Vaikka vaasi on muuten kestävä, sen sisällä olevaa lasiputkiloa kannattaa käsitellä varoen. Irrotettava lasiputki on valmistettu ohuesta lasista ja räsähtää helposti rikki, jos käsittelet tai kolauttelet sitä varomattamasti. Vaasin sisällä se on kyllä hyvässä suojassa. Tuskin sitä kovin usein tarvitsee sieltä ulos ottaakaan – ehkä silloin, kun haluat pestä sen.

Paljonko maksaa?

Tällä hetkellä Lind DNA:n jälleenmyyjiä ovat  esimerkiksi Stockmann, Laatukaluste, Finnish Design Shop ja Halikossa sijaitseva tyylikäs taukopaikka Design Hill.

Musta Silhouette maksaa noin 80 euroa. Onhan se äkkiseltään ajateltuna aika paljon pienestä maljakosta. Mutta jos ja kun vaasi kestää äidiltä tyttärelle tai pojalle, siitä kehtaa vähän enemmän maksaakin.

Mustan värin lisäksi Silhouette-vaaseja myydään kullan- ja krominvärisinä. Kultainen Silhouette on päällystetty 24 karaatin kullalla, joten se maksaa hieman enemmän kuin muut vaihtoehdot. Tästä pääset tutustumaan.

Vinkki

Silhouette-vaasi on ihana lahjaidea! Vie vaasi tuliaiseksi kylään, ilahduta sillä synttärisankaria tai vie se häälahjaksi. Lahjansaaja osaa varmasti arvostaa laatua ja kestävyyttä.

Itse sain kerran lahjaksi Aalto-vaasin, joka on yhä mieluisimpia maljakoitani.

 

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *