Kaunis kenkäteline pieneen tilaan

* Tuote saatu blogin kautta.

Olen haeskellut sopivan siroa, kaunista kenkätelinettä vuosikausia. Nyt löysin sellaisen! Kengät eivät loju enää sikinsokin lattialla, vaan ovat siististi sirossa telineessä. Tässä kenkätelineessä on monta ominaisuutta, joihin ihastuin ja joiden ansiosta se sopii pieneen eteiseen lähes täydellisesti.

Etsitkö kaunista kenkätelinettä, joka mahtuu pieneen tilaan? Se on tässä. Olen kahlannut lävitse melkoisen määrän kenkätelineitä vuosien mittaan, enkä ole löytänyt toista näin nättiä, tyylikästä ja siroa.

Olen tästä kenkätelineestä aivan innoissani. Kyseessä on Yamazakin minimalistisen kaunis Tower-kenkäteline. Teline on 50 cm leveä, 45,5 cm korkea ja syvyydeltään vain 14 cm.

Pienessä tuulikaapissamme on hyvin rajallisesti tilaa ja lähes kaikki kenkätelineet, joita olen katsellut, ovat joiltakin mitoiltaan liian isoja. Useimmissa telineissä on se ongelma, että ne ovat liian syviä ja haukkaisivat turhan paljon tilaa pienen tuulikaapin kulkuväylältä.

Meillehän vaihdettiin uusi ulko-ovi talvella – lue täältä, jos oviremppa kiinnostaa. Sen jälkeen minusta alkoi tuntua siltä, että nyt viimeistään täytyy saada myös tuulikaappi järjestykseen. Siellä lojuu yleensä niitä kauden kenkiä, jotka ovat ahkerassa, jopa päivittäisessä käytössä.

Tyylikäs ja käytännöllinen

Tower-kenkäteline vie vain vähän tilaa. Silti mahtuu siististi järjestykseen 6–9 paria kenkiä riippuen siitä, kuinka iso- tai pienijalkaisten ihmisten kengistä on kyse. Meillä telineeseen mahtuu kuusi kenkäparia. Pikkulasten kenkäpareja mahtuisi varmasti yhdeksän.

Pientä, kevyttä ja näppärää kenkätelinettä on helppo siirrellä esimerkiksi siivotessa tai jos kengät muuten täytyy siirtää johonkin toiseen paikkaan. Teline on valmistettu maalatusta teräksestä ja sen voi puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä. Se oli myös harvinaisen helppo koota: piti ruuvata vain neljä ruuvia kiinni ja teline oli valmis.

Towerista on saatavana myös muita kokoja. Isompaan kenkätelineeseen mahtuu ainakin 15 kenkäparia. Viisihyllyisen Towerin mitat ovat: leveys 66 cm, syvyys 25 cm ja korkeus 87 cm.

Kenkätelineestä on myös kapea ja korkea malli, jonka mitat ovat leveys 22 cm, syvyys 18 cm ja korkeus 77,5 cm. Nuo muut mallit eivät sovi meille, mutta niihin kannattaa tutustua, jos haeskelet korkeampaa tai leveämpää kenkätelinettä.

Olen niin iloinen, kun löysin vihdoin kenkätelineen, joka on sekä käytännöllinen, laadukas että kaunis. Teline sopii meille yhtä hyvin tuulikaappiin kuin eteiseenkin.

Nyt mietin, hankkisinko vielä toisen samanlaisen, miesten kengille, koska omat kenkäni ovat valloittaneet lähes koko telineen. Kuvia varten laitoin telineeseen visuaalisuuden takia pelkästään omia kenkiäni – ovathan naisten kengät nätimpiä katsella.

Joko luit nämä postaukset?

Nätti ja näppärä matto eteiseen – vaihteeksi pyöreä

Top 6 sisustusliikettä netissä

 

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *