Vuoden 2023 luetuimmat blogipostaukset x 10

Julkistan tässä postauksessa vuoden 2023 luetuimmat blogipostaukseni. Haluatko kuulla, mitkä ne ovat? Top 10 -listalle kipusi yllättäen joitakin sellaisia tekstejä, joiden en olisi kuuna päivänä uskonut olevan niin luettuja. Kymmenen kärjessä keikkuu myös yksi kestosuosikki, joka houkuttelee uusia kävijöitä jo neljättä vuotta. Se on myös kirvoittanut eniten kommentteja koko bloggausurani aikana. Löydätkö listalta jotakin sinua kiinnostavaa?

Tutkailin blogini analytiikkaa ja katselin, mitkä ovat olleet viime vuoden luetuimpia postauksia ja millaiset aiheet teitä lukijoita ovat kiinnostaneet eniten. On siis aika julkistaa vuoden 2023 luetuimmat blogipostaukset. Haluatko kuulla, mitkä ne ovat?

Kirjoitin viime vuonna yhteensä 51 blogitekstiä. Vuodessa oli 52 viikkoa, joten bloggaaminen jäi väliin vain yhdellä viikolla. Saavutin postaustahdissa tavoitteeni, joten voin olla tyytyväinen. Välillä saatan kirjoittaa tekstin valmiiksi etukäteen ja ajastaa Wordprsessin julkaisemaan sen haluamanani ajankohtana. Näin teen usein esimerkiksi loma-aikoina, ettei minun tarvitse lomalla kökkiä koneen ääressä mutta pystyn silti julkaisemaan säännöllisesti.

Seuraan kävijöitä Google Analyticsin avulla. Viime vuosi oli hieman poikkeuksellinen, sillä aiempi Universal Analytics korvautui uudella Google Analytics 4 -versiolla heinäkuun alussa. Kaikki kävijätiedot tammi-kesäkuulta katosivat muutoksen myötä, joten top 10 -listani perustuu tällä kerralla vain puolen vuoden analytiikkaan.

Top 10 -listalle kipusi yllättäen joitakin sellaisia tekstejä, joiden en olisi kuuna päivänä uskonut olevan niin luettuja. Listalla keikkuu myös yksi kestosuosikki, joka houkuttelee uusia kävijöitä jo neljättä vuotta. Se on myös kirvoittanut eniten kommentteja koko bloggausurani aikana.

Bloggaamisessa onkin hauskaa ja mielenkiintoista se, että jokin itsestä mitättömän tuntuinen juttu saattaa yhtäkkiä lähteä viraaliksi. Toisin kuin muut somepostaukset, blogitekstit jäävät myös elämään verkkoon vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Ne voivat houkutella uusia kävijöitä hyvinkin pitkään julkaisemisen jälkeen, ja tämä on tietysti iso etu myös kaupallisissa yhteistöissä.

Tällaiset koosteet kiinnostavat ehkä eniten meitä bloggaajia, ja itsekin tykkään lueskella muiden blogien listoja. Mutta vaikka et bloggaisi, kenties löydät listalta jotakin itseäsi kiinnostavaa.

Vuoden 2023 luetuimmat blogipostaukset x 10

Tässä lyhyt kertaus kymmenestä suosituimmasta jutustani. Pääset lukemaan kunkin postauksen kyseistä otsikkoa klikkaamalla.

Tämän postauksen kirjoitin kesällä vanhasta alkeellisesta mökistämme, joka on yhtä aikaa sekä rakas että rasittava. Mökki on järvineen sielunmaisemani, jossa rentoudun satavarmasti. Emme vieläkään ole päässyt ratkaisuun, pitääkö se vai purkaako ja rakentaako uusi.

Olin vaipua epätoivoon, kun uuteen valkoiseen mattooni tuli huomiota herättävä tahra. Ehdin jo ajatella, että matto on pilalla. Kerron postauksessa luonnollisesta, myrkyttömästä, helppokäyttöisestä ja tehokkaasta tahranpoistoaineesta, joka on oikeasti pelastanut minut pinteestä monta kertaa.

Luetuimmat blogipostaukset

Ikävä omenapuuta. Se jouduttiin kaatamaan takapihaltamme, mutta ehdin vielä leipoa yhden omenapiirakan viimeisistä omenista. Kirjoitin ohjeen muistiin blogiin.

Innostun aina joulun alla leipomaan kuivakakkuja. Olin jo kirjoittanut postaukset tiikerikakusta ja taatelikakusta, joten nyt oli maustekakun vuoro. Se olikin harvinaisen helppo tehdä.

Tiedätkö tunteen, kun leivontainspiraatio iskee, mutta kotona ei ole juuri mitään aineksia? Tällaisessa tilanteessa syntyivät mehevät, sitruunaiset kristallipullat. Näistä tuli suosikkipulliani.

Vuoden 2023 luetuimmat blogitekstit

Kesähelteet saapuivat ja nappasin viilentävän ilmalämpöpumpun päälle. Siinä se humisi makkarin seinällä, mutta kondenssivettä ei tullut tippaakaan. Arvaa, olinko huolissani? Mihin se vesi menee, ei kai rakenteisiin? Postaus keräsi sen verran kävijöitä, että moni muukin taisi ihmetellä samaa. Kerron jutussa, mistä kiikasti.

Olen aina kannustanut blogini lukijoita luottamaan sisustelussa omaan makuun. Tässä postauksessa annan vinkkejä, miten voit selkeyttää omaa sisustusvisiotasi. Onnea on omannäköinen koti.

Joskus pienikin esine voi saada paljon hyvää aikaan. Löysin käteviä ja kauniita säilytyslaatikoita ja laitoin keittiön tasot järjestykseen. Samaiset laatikot sopivat mihin tahansa muuhunkin huoneeseen kylppäristä eteiseen ja makkarista olohuoneeseen.

Vuoden 2023 luetuimmat postaukset blogissani

Kiukuspäissä syntyy näköjään kiinnostavaa tekstiä. Kirjoitin tämän postauksen loppuvuodesta 2021, kun hermostuin totaalisesti meidän no frost -pakastimeen. Laite on no frost vain teoriassa, käytännössä sitä pitää sulattaa, vaikka jäätä ei näy missään. Palautteen perusteella lukuisat muut ovat kokeneet saman harmituksen. Tämä postaus on kestosuosikki, joka on herättänyt enemmän keskustelua kuin mikään muu postaukseni.

Tämä aihe menee hieman kotiteeman ohi. Mutta toisaalta kyllähän liikunta ja hyvä olo ovat osa arkea ja elämää siinä missä koti ja sisustuskin, vai mitä? Harrastan monenlaista liikuntaa ja kuntoilen aktiivisesti lähes päivittäin. En vain ikinä ennen ollut tajunnut tarvitsevani urheilukelloa. Nykyään en varmaan osaisi ollakaan ilman kelloa. Lue postauksesta, mitä kaikkea iloa ja hyötyä urheilukellosta on.

Oliko jokin edellä mainituista teksteistä sinusta erityisen kiinnostava tai insprivoiva? Millaisia juttuja ja mistä aiheesta haluaisit  lukea? Kerro! Mielipiteesi on erittäin tervetullut. Voit kirjoittaa tähän alle kommentteihin tai lähettää minulle sähköpostia. Meiliosoitteeni näkyy  tuolla blogin sivupalkissa henkilöesittelyni lopussa.

Luetuimmat blogipostaukset 2023

 

Olen iloinen, jos jaat postauksen ystävillesi tai muille aiheesta kiinnostuneille. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *